Tittarfavoriten Mullvaden gör comeback i ny tappning på discovery+

3 juni 2021 - Senast uppdaterad 16 juni 2021

  • Uppdaterad comeback för tittarfavoriten Mullvaden på discovery+
  • Stjärnspäckad deltagarlista med bland andra Agneta Sjödin, Nassim Al Fakir, Ellen Bergström och Anders Lundin
  • discovery+ utökar med fler originalproduktioner, däribland Alla utom vi, Pappas pojkar, Skitsamma, Udda veckor, Mäklarna och Mullvaden

Tio kända svenskar. Tuffa, svåra och spännande tävlingar. En miljon kronor på spel. Och en deltagare som i hemlighet gör allt i sin makt för att sabotera för de andra. Nu förnyas  tittarfavoriten och discovery+ originalet Mullvaden - årets mest spännande tävlingsprogram. Varje vecka slås en deltagare ut och den som till slut avslöjar mullvaden vinner äran och prispengarna. Inspelning pågår och Mullvaden har premiär på discovery+ under 2021.

-Det är en spännande utmaning! Jag känner både förväntan och är lite nervös eftersom det är svårt att veta exakt vad som väntar, säger Agneta Sjödin.

- Hemligt, klurigt och spännande! Svårigheten är att alla kommer vilja lura varandra. Det kommer vara tydligt att vissa vill vinna, vissa vill ha kul och några kommer bara vara allmänt skumma, säger Nassim Al Fakir.

Mullvaden blev en tittarfavorit efter premiären 2000 på Kanal 5 och sändes under fyra säsonger. Nu förnyas programmet i discovery+ originalet Mullvaden som får premiär senare under 2021 på discovery+. 

- Mullvaden är ett nervkittlande format med ett grymt produktionsteam, men framför allt: tio fantastiska deltagare. Det ska bli oerhört spännande att se när både deltagarna och alla som tittar gör allt vad de kan för att försöka avslöja Mullvaden i detta slottsmysterium, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent för Mullvaden på discovery+.

Tio kända svenskar ska tillsammans genomföra spektakulära utmaningar och tävlingar, som kräver både fysik och klurighet, för att samla ihop till prispotten. För varje lyckat uppdrag ökar prispotten, och den som ensam kvar lyckas avslöja Mullvaden vinner upp till en miljon kronor. Bland de tävlande ses inga mindre än: Staffan Olsson, Anders Lundin, Edvin Törnblom, Nassim al Fakir, Hasse Brontén, Agneta Sjödin, Ola Forssmed, Klara Hammarström, Carina Lidbom och Ellen Bergström

- Jag är supertaggad och förväntansfull men också lite nervös. Det känns lite som en blandning av en tävling som Robinson och leken “tjuv och polis”, säger Klara Hammarström.

De bor och tävlar tillsammans på Venngarn slott utanför Sigtuna, men en av dem är i hemlighet en Mullvad som inte skyr några medel för att sabotera för sina vänner. 

-Jag älskar program där man måste klura ut saker och tänka, lägga strategier. En person är infiltratör, men vem är det egentligen? Och hur beter sig någon som är skyldig? Det blir oerhört spännande, säger Ellen Bergström.

I varje avsnitt försvinner den deltagare som varit sämst på att lista ut vem mullvaden är, och vinnaren är den som ensam kvar lyckas avslöja den hemliga sabotören. Vem kan deltagarna egentligen lita på? Vem kan du som tittar lita på? I årets mest spännande tävlingsprogram är inget som det verkar. 

discovery+ originalet Mullvaden produceras av Warner Bros ITVP och får premiär senare under 2021, på discovery+. 

 

De tävlar i Mullvaden 2021:

Staffan Olsson, handbollstränare och föreläsare

Anders Lundin, programledare och artist

Edvin Törnblom, poddare och programledare

Nassim al Fakir, programledare och musiker

Hasse Brontén, komiker och manusförfattare

Agneta Sjödin, författare och programledare

Ola Forssmed, skådespelare

Klara Hammarström, artist

Carina Lidbom, skådespelare

Ellen Bergström, skådespelare och influencer

 

Kontakter

Charlotte Frykman

PR specialist

Pressansvarig för Mörkt hjärta, Över Atlanten, Alla mot alla med Filip och Fredrik, Behandlingen, Ve...