Svett, starka känslor och pannben - dags för säsong 2 av Den stora hälsoresan på discovery+

25 mars 2021

  • Ny säsong av omtalade och populära discovery+ originalet Den stora hälsoresan

  • Sex folkkära kända svenskar antar sitt livs hälsoutmaning

  • discovery+ fortsätter satsningen på unika originalproduktioner med titlar som Alla utom vi, Mäklarna, Udda veckor och Den stora hälsoresan

I vår är det dags för sex nya folkkära svenskar att att ge sig ut på sitt livs största hälsoutmaning på discovery+. I andra säsongen av discovery+ originalet Den stora hälsoresan kommer Kalle Moraeus, Marika Karlsson, Sofia Wistam, Patrick Ekwall, Victor Frisk och Magnus Wislander med hjälp av det omtalade träningsprogrammet 16 weeks of hell genomgå ett stenhårt träningsprogram med en strikt diet. Det blir stora och känslosamma livsomställningar, skratt, tårar och oerhört mycket svett. Målet: ett starkare, friskare och mer hälsosamt liv. Säsong två av Den stora hälsoresan får premiär på discovery+ den 7 april.

 - Det här har varit en möjlighet att testa vad min kropp går för och på köpet bli av med min gymfobi. Det är kul att ha fått den här chansen att bli mitt starkaste och bästa jag, säger Sofia Wistam.

Förra året fick vi följa bland andra Agneta Sjödin och Anders Öfvergård på deras känslosamma och svettiga väg mot en bättre fysik i discovery+ originalet Den stora hälsoresan.  Och nu har sex nya deltagare antagit utmaningen. Sedan den 4 januari har Kalle Moraeus, Marika Karlsson, Sofia Wistam, Patrick Ekwall, Victor Frisk och Magnus Wislander genomgått ett av de tuffaste träningsprogram man kan föreställa sig.

- Jag älskar ju att prova på nya utmaningar. Mitt mål är att bli stark både fysiskt och psykiskt, och hittills är känslan kanon! Jag mår bra, sover bra och tränar hårt. Det är ett helt nytt liv och jag älskar det, säger Viktor Frisk.

Vid deltagarnas sida står hela tiden Tony Andersson, grundaren av 16 Weeks of Hell för att coacha, stötta och vägleda deltagarna genom stenhårda träningsprogram och en i grunden förändrad kost. Vi följer deltagarna i motgångar och framgångar, glädje och frustration. Kommer deltagarna nå hela vägen fram till sina mål? I Den stora hälsoresan bjuds vi på skratt, tårar, hårt slit, ännu hårdare pannben och helt nya sidor av våra deltagare.

- Vi är så glada att just det här fina och modiga gänget antagit den här utmaningen. Det är otroligt spännande att få följa med på den berg- och dalbana det innebär att gå igenom det här oerhört tuffa programmet, säger Anne Appelberg, exekutiv producent för Den stora hälsoresan på discovery+.

 

Deltagare i säsong 2 av discovery+ originalet Den stora hälsoresan är:

Kalle Moraeus, musiker och tonsättare

Marika Carlsson, komiker

Sofia Wistam, programledare

Patrick Ekwall, sportjournalist

Victor Frisk, influencer, företagare och artist

Magnus Wislander, f d elithandbollsspelare 

 

Kontakter

Anders Kilander

Senior PR specialist

Renoveringsdrömmar, Kompani Svan, Jeopardy!, Välkommen till Köping, allmäna varumärkesfrågor