Svenska idrottshjältar gör upp i Superstars 2019

24 oktober 2018 - Senast uppdaterad 7 maj 2020

Åtta av våra allra största och mest framgångsrika idrottsstjärnor gör upp i stenhårda tävlingar i Superstars 2019. I slutändan kan bara en stå som ensam vinnare - och det kostar bokstavligen blod, svett och tårar. Programmet leds av Jessica Almenäs och har premiär på Dplay och Kanal 5 tisdag 15 januari 21.00 och finalen sänds tisdag 19 mars 21.00.

Deras prisskåp är välfyllda med olympiska guld, VM-medaljer men framförallt är de några av våra absolut mest folkkära svenska idrottshjältar. I Superstars 2019 är det dags för några av Sveriges största vinnarskallar att göra upp om den åtråvärda segern nere på Malta.

De som tävlar i årets upplaga av programmet är Sveriges främsta höjdhoppare genom tiderna, Stefan Holm och Kajsa Bergqvist, fotbolls-legendaren Glenn Hysén, flerfaldiga Europamästarinnan Anna Lindberg, forne tennisvärldsettan i dubbel, Jonas Björkman, OS-medaljören Emil Jönsson, OS-guldvinnaren Anna Jönsson Haag och den forna häckloppslöperskan Susanna Kallur med både EM-Guld och VM-brons. 

- Årets upplaga av Superstars är verkligen något alldeles extra. Det är några utav Sveriges allra främsta idrottskvinnor- och män som gör upp i år. Deras vinnarinstikter tog inte slut när de avslutade sina karriärer utan istället har de verkligen gett allt under inspelningarna. Jag är helt övertygad om att vi kommer bjudas på minnesvärda ögonblick. Senaste säsongen var verkligen en tittarsuccé och det ska bli otroligt häftigt att få ge tittarna en ny spännande säsong av Superstars 2019, säger Anne Appelberg, Exekutiv Producent Superstars 2019 på Discovery Networks Sweden.

Superstars 2019 har premiär på Dplay och Kanal 5 tisdag 15 januari 21.00 och finalen sänds tisdag 19 mars 21.00.

Kontakter

Martin Nersing

PR specialist sport

Pressansvarig sport för bland annat Allsvenskan/Superettan och OS. Samt pressansvar för Superstars o...