Rekordstart för Alla mot alla på discovery+

2 februari 2021

Kristallenbelönade tittarsuccén Alla mot alla med Filip och Fredrik har på kort tid blivit programmet alla andra frågesporter mäter sig med och tittarrekorden haglar. Måndagens premiär av säsong 5 var den mest sedda säsongspremiären för programmet hittills på discovery+. Och enligt preliminära siffror från MMS bänkade sig 307 00 svenskar framför Kanal 5 för att se Hanna Hellquist och Jonatan Unge möta Jesper Rönndahl och Josefin Johansson, även det den största premiärpubliken för programmet sedan starten.

- Jag ÄLSKAR ta mig fan våra deltagare! Det är alla smarta, roliga och ljuvliga människor i burarna som gör det här programmet till det roligaste vi någonsin gjort. Som programledare känner man sig som en privilegierad dirigent för en understundom överbegåvad dårhusorkester, säger Fredrik Wikingsson.

Succéfrågesporten Alla mot alla med Filip och Fredrik startade sin femte säsong på måndagen i rekordfart som den starkaste premiären hittills för programmet på discovery+. I programmet samlas några av Sveriges mest folkkära kändisar och sätter deras allmänbildning på prov på de mest oväntade och underhållande sätt.

- Jag är otroligt glad över att tittarna älskar det här programmet lika mycket som vi. Det Filip och Fredrik skapat tillsammans med sin redaktion är något helt unikt och har satt en ny standard för svensk frågesport, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent för Alla mot alla med Filip och Fredrik på discovery+ och Kanal 5.

Det Kristallenbelönade programmet har tagit både publiken och kritikerna med storm och har ständigt satt nya rekord, och igår var det alltså dags för ännu ett par. Öppningen av säsong 5 på discovery+ var den starkaste hittills för Alla mot alla digitalt, och enligt preliminära siffror från MMS sattes nya premiärrekordet 307 000 linjärt för programmet på Kanal 5. Rating i gruppen Alla 15-64 var 2,3 och starkaste målgrupp Kvinnor 30-64 med en rating på 3,1. I premiäravsnittet möttes Hanna Hellquist och Jonatan Unge och Josefin Johansson & Jesper Rönndahl.

 

Här är deltagarna i omgång 1 av Alla mot alla med Filip och Fredrik, säsong 5:

Hanna Hellquist & Jonatan Unge

Josefin Johansson & Jesper Rönndahl

Sarah Sjöström & Staffan Lindeborg

Micke Tornving & Gry Forssell

Liv Mjönes & Gustaf Hammarsten

Cecilia Frode & Janne Josefsson

Jenny Strömstedt & Niklas Strömstedt

Gudrun Schyman & Özz Nujen

Kontakter

Anders Kilander

Senior PR specialist

Renoveringsdrömmar, Kompani Svan, Jeopardy!, Välkommen till Köping, allmäna varumärkesfrågor