Premiären av hyllade discovery+ originalet Alla utom vi en omedelbar succé

15 februari 2021

  • Det kritikerrosade discovery+ originalet Alla utom vi är den mest streamade skrivna originalserien inom genren dramakomedi på discovery+. 

  • Stjärncast med Alba August och Björn Gustafsson i huvudrollerna. Regi av Erik ”Jerka” Johansson.

  • discovery+ utökar sitt utbud med fler originalserier, däribland Alla utom vi, Älskar älskar inte, Mäklarna, Udda veckor och Pappas pojkar.

discovery+ nya originalserie Alla utom vi, en dramakomedi med Alba August och Björn Gustafsson i huvudrollerna, fick en strålande start och har rosats av flertalet kritiker. Redan efter premiärhelgen är Alla utom vi den mest streamade skrivna originalserien inom genren dramakomedi på discovery+.

Kritikerrosade dramakomedin och discovery+ originalet Alla utom vi fick ett varmt mottagande, när serien lanserades på discovery+ den 12 februari. Redan efter premiärhelgen är Alla utom vi den mest streamade skrivna originalserien inom genren dramakomedi. I fokus för Alla utom vi står drömmen och kampen om att bilda familj, när omgivningen ständigt lägger sig i och kommer med kloka råd om hur man bäst lyckas. I huvudrollerna ser vi inga mindre än Alba August och Björn Gustafsson, vars skådespelarinsatser har hyllats av kritikerna. 

- Jag är bara skitglad och smickrad över de fina orden! Gud vad kul alltså! Jabadabado!, säger Alba August om det fina mottagandet.

- Det har varit en lärorik process och jag har haft så mycket roligt på set med kollegorna jag har. Stolt över denna produktion och alla inblandade, säger Björn Gustafsson.

Alla utom vi är Erik ”Jerka” Johanssons regidebut. Han har även adapterat manuset i samarbete med Sebastian Johansson. Alla utom vi hyllades av kritikerna inför premiären, med omdömen som ”en av årets bästa svenska tv-serier” (Expressen) samt ”kemin är perfekt i svart komedi om plågsam barnlängtan” (Svenska Dagbladet).

- Jag är otroligt stolt och glad över den fina responsen och hade inte i min vildaste fantasi vågat hoppas på så fin respons på min regidebut. Hoppas många ska streama hela säsongen och att ämnet IVF och tabut kring det lyfts, att folk ska känna igen sig och bli berörda och få skratta på en och samma gång, som livet självt , säger Erik ”Jerka” Johansson.

Alla utom vi hade premiär fredagen den 12 februari och är efter bara några dagar redan den mest streamade scriptade originalserien inom genren dramakomedi på discovery+.  

- Vi är mycket glada och stolta över Alla utom vi och all fin respons som serien har fått. Ett imponerande briljant skådespeleri, ett gediget regi- och manusarbete och ett mycket bra samarbete är framgångsreceptet. Ett stort tack riktas till hela produktionen som har gjort ett fantastiskt fint jobb, säger Anne Appelberg, exekutiv producent för Alla utom vi på Discovery Networks Sweden.

Alla utom vi är en svensk adaption av den prisbelönta kanadensiska digitala humorserien How to buy a baby. Alla utom vi är ett discovery+ original som spelades in hösten 2020 och produceras av Warner Bros ITVP (Älska mig) och finns att streama på discovery+

Kontakter

Mathilde Albinsson

PR Manager Sweden