Nya färgstarka deltagare - snart är Ex on the beach tillbaka

27 september 2019 - Senast uppdaterad 7 maj 2020

Åtta partysugna singlar intar en lyxig villa med utsikt över Greklands glittrande vatten. De är taggade på fester och semester, flörtar och heta dejter. Men när som helst, och var som helst, kan deltagarnas ex dyka upp och sabotera tillvaron – eller lyfta den till oanade höjder. I höst är tittarnas älsklingssåpa Ex on the beach tillbaka på Dplay med en sjunde säsong fylld av drama, romantik och intriger.

Ingen höst utan Ex on the beach. En sjunde säsong står för dörren, med premiär på Dplay torsdagen den 24 oktober. Den här gången checkar åtta singlar in i en lyxkåk i Grekland, taggade på sol, bad, fester, kärlek och dramatik. Vissa ansikten är välbekanta för tittarna sedan tidigare, som Ex on the beach-profilerna Ludvig Taninger och Ida Österberg, fitnessprofilen Amanda Fransson samt Ewelina Ostrowska som senast syntes i Paradise hotel.

Efter varje avsnitt tar Carolina Gynning vid i eftersnackprogrammet Exen berättar allt, där hon står redo att ta pulsen på deltagarna samt gå till botten med allt som visades – och inte visades – i Ex on the beach.

- Den sjunde säsongen av Ex on the beach är precis vad vi behöver i höst när mörkret och kylan faller på – ett eldigt program i form av dramatik och romantik samt en ny, färgstark och härlig startåtta. Det känns otroligt roligt att kunna bjuda på helt nya säsonger på Dplay av succéserien Ex on the beach samt Exen berättar allt, där med fantastiska Carolina Gynning i spetsen, säger Lena Strandner, programdirektör Discovery Networks Sweden.

Inspelningarna startade i våras i april och avslutades i början på juni.

Den sjunde säsongen av Ex on the beach samt Exen berättar allt produceras av Meter för sändning på Dplay torsdagar och söndagar med premiär 24 oktober.

Lär känna deltagarna på vår pressträff 7 oktober! Mejla mathilde_albinsson@discovery.com för mer information samt intresseanmälan.

Startåttan i Ex on the beach, säsong 7, är:

Ida Österberg, 27, Borås

Amanda Fransson, 23, Hässleholm

Jasmina Ayyoub, 24, Stockholm

Ewelina Ostrowska, 27, Malmö

Ludvig Taninger, 26, Helsingborg

Edwin Ramwall, 20, Kalmar

Emil Andersson, 23, Kristianstad

Tola Mohammed, 25, Västerås

Kontakter

Mathilde Albinsson

PR Manager Sweden