Tittarsuccén Pappas pojkar är tillbaka - premiär 26 november på discovery+

15 november 2021

Ett år efter tittarsuccén är discovery+ originalet Pappas pojkar tillbaka med en efterlängtad och kaosartad andra säsong. Givetvis med Sveriges största humortrio Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman (JLC) samt Christoffer Nordenrot i spetsen. Grabbarnas motvilliga resa in i vuxenlivet fortsätter med vilda fester, galna upptåg och dråpliga händelser, samtidigt som omgivningen står i allt högre kontrast till killarnas bekymmersfria livsstil. Premiär den 26 november på discovery+, se trailer här.

Discovery+ originalserie Pappas pojkar, med Sveriges största humortrio JLC (Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman) och Christoffer Nordenrot i spetsen. Samma kvartett skådespelare i huvudrollerna, samma oerhört omogna huvudkaraktärer och fortfarande minst lika roliga att följa på deras motvilliga resa in i vuxenlivet.

I säsong två har de bästa vännerna Mathias, Leo, Herman och Jens skaffat en ny lägenhet. Ja – en ny lägenhet. Grabbarna kämpar för att accepteras som vuxna men motarbetar sig själva genom att strula till det och ordna galna fester, hela tiden under parollen ”grabbarna först”. Men hur går det när man plötsligt ska börja jobba på pappas kontor? Envisas med att fira midsommar med bara grabbarna, som man alltid gjort? Eller om man plötsligt bestämmer sig för att campa när man aldrig varit längre än något kvarter från Avenyn? 

- Det blir massvis av humor, galenskap och igenkänning när det här begåvade gänget återigen och så träffsäkert lyckas skildra oviljan att växa upp. Det ska bli superkul att se den nya säsongen gå upp – tyckte man om säsong ett så kommer man älska säsong två, säger Mattias Askergren, exekutiv producent på Discovery. 

Pappas pojkar består av fyra bortskämda killar som en gång var coolast i plugget i en finare Göteborgsförort. Tio år senare bor de fortfarande tillsammans utan att ha gjort mer än att festa och vägra vuxenliv, allt tack vare deras rika pappors överseende. Men omgivningen är rejält trött på grabbgängets omogna och ofta olämpliga beteende. 

Discovery+ originalserie Pappas pojkar, med Sveriges största humortrio JLC (Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman) och Christoffer Nordenrot i spetsen, hade premiär i december 2020 och slog på kort tid historiskt tittarrekord då det var den mest sedda scriptade serien någonsin på Discoverys digitala plattformar under en premiärvecka. 

Pappas pojkar produceras av Nexiko och har premiär på discovery+ den 26 november. 

Se trailer här.
För tidigare pressmeddelande, klicka här

Tittkopior: 
Avsnitt 1 - Olaga intrång: https://media.clipsource.com/clip/6177ddb27f747
Avsnitt 2 - Karriärbarn: https://media.clipsource.com/clip/6177ddd31c6f9
Avsnitt 3 - Glad midsommar: https://media.clipsource.com/clip/6177dded50fcc

Kontakter

Charlotte Frykman

PR specialist

Pressansvarig för Mörkt hjärta, Över Atlanten, Alla mot alla med Filip och Fredrik, Behandlingen, Ve...


Senaste nytt