Succéprogrammet Roomservice återvänder - stjärnspäckat 20-års jubileum med radarparet Johnnie och Mattias på discovery+

18 februari 2021

Sveriges populäraste hantverkarduo Mattias Särnholm och Johnnie Krigström är tillbaka med en ny, kändisspäckad version av succéprogrammet Roomservice! I 20-årsjubileet Roomservice VIP får skådespelaren Kjell Bergqvist, bordtennislegendaren Jan-Ove Waldner, simmaren Sarah Sjöström och artisten Viktor Frisk möjligheten att tacka och ge tillbaka till de personer som har betytt mest för deras framgång. Premiär 3 mars på discovery+.

Roomservice såg dagens ljus 2001 och blev en omtyckt långkörare om 19 säsonger på Kanal 5. I programserien förvandlade snickaren Mattias Särnholm och målaren Johnnie Krigström, tillsammans med team av vassa kreatörer, trista svenska furufolkhem till snygga, roliga och alltid överraskande drömhem. Nu, 20 år senare, är det återigen dags för Johnnie och Mattias att kavla upp ärmarna och ge sig i kast med nya renoveringsprojekt, när de återförenas i jubileumsupplagan Roomservice VIP. Den här gången besöker radarparet några av våra mest populära och framgångsrika kändisar och som vill ge tillbaka till de personer som har hjälpt dem att komma dit de är i dag.

- Det känns härligt att vara tillbaka där allt började för 20 år sedan, säger Johnnie Krigström.

- Det är otroligt roligt att Roomservice är tillbaka i en ny tappning, och där vi tillsammans med våra gäster får möjligheten att ge tillbaka på något sätt. Våra kära gäster sitter på spännande historier. Vi får glädje, bygg och nya, personliga berättelser om de här stora välkända personerna som vi kanske inte har hört tidigare, säger Mattias Särnholm.

I Roomservice VIP träffar vi Kjell Bergqvist, en av Sveriges mest hyllade skådespelare och som underhållit oss i över 50 år, simmaren Sarah Sjöström med över 20 världsrekord på meritlistan, mångsysslaren och en av Sveriges mest spelade svenska artister de senaste åren Viktor Frisk samt bordtennislegendaren och Sveriges främsta idrottare genom tiderna Jan-Ove Waldner. De är alla omgivna av personer som stöttat eller på andra sätt hjälpt deras framgångsrika karriärer på traven. Det är dags för Kjell, Sarah, Viktor och J-O att tacka och ge tillbaka genom att överraska med efterlängtade renoveringar signerade Johnnie och Mattias.

- I Roomservice VIP träffar vi fyra av Sveriges mest välkända personer och får möjligheten att lära känna dem på ett nytt sätt. De får visa uppskattning och ge tillbaka till någon som har betytt extra mycket för dem i livet, samtidigt som en renovering växer fram med hjälp av Mattias och Johnnies skickliga hantverkarkunskaper. Vi har ett inspirerande jubileumsprogram med mycket hjärta och äkta känslor att se framemot, säger Mattias Askergren, exekutiv producent för Roomservice VIP på Discovery Networks Sweden.

Roomservice VIP är ett discovery+ original och produceras av Meter Television med premiär på discovery+ onsdag 3 mars.

Kontakter

Mathilde Albinsson

PR Manager Sweden