Premiär för publikfavoriten Alla mot alla med Filip och Fredrik - den 14 februari på discovery+ och Kanal 5

11 februari 2022

Succéfrågesporten och discovery+ originalet Alla mot alla med Filip och Fredrik är tillbaka för en ny och rafflande säsong 7. Precis som tidigare samlar Filip Hammar och Fredrik Wikingsson några av våra mest folkkära kändisar och sätter deras allmänbildning på prov på de mest oväntade och underhållande sätt.

Först ut att tävla i omgång ett är Claes Malmberg, Marianne Mörck, Mark Levengood, Pia Johansson, Mårten Palme, Dominika Peczynski, Annika Lantz, Ebba Witt-Brattström, Messiah Hallberg, Johar Bendjelloul, Harald Treutiger, Katia Mosally, Bea Uusma, Magnus Betnér,  Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow.


Premiär måndag den 14 februari på discovery+ och Kanal 5.

 

Underhållningssuccén Alla mot alla med Filip och Fredrik har vuxit sig till ett av discovery+ mest uppmärksammade och populära tv-program. Den senaste säsongen slog publikrekord med 4 miljoner svenska tittare och programmet har under sina tre levnadsår både belönats med och nominerats till Kristallens tv-priser.

Nu rullar succén vidare med en sjunde säsong och vinnarkonceptet är detsamma. Sexton kändispar möter varandra uppdelat i två grundomgångar. De bästa från de olika kvalen möter sedan varandra i ett slutspel. Kluriga och spännande kunskapsmoment, presenterade så roligt och oväntat som bara Filip och Fredrik kan göra det. Det är alla mot alla, och bara ett par kan vinna.


- Det är fantastiskt glädjande att Alla mot alla fortsätter att växa, locka fler tittare och både nya och gamla underbara tävlanden. Det är en intensiv produktion som ligger bakom och inget av det hade varit möjligt utan Filip och Fredriks och Alla mot alla-redaktionens aldrig sinande ambition, entusiasm och kreativitet, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent för Alla mot alla med Filip och Fredrik på Discovery Networks.

Tävlande par i omgång 1 säsong 7:

Marianne Mörck och Claes Malmberg
Dominika Peczynski och Mårten Palme
Mark Levengood och Pia Johansson
Annika Lantz och Johar Bendjelloul
Ebba Witt-Brattström och Messiah Hallberg
Bea Uusma och Magnus Betnér
Katia Mosally och Harald Treutiger
Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow

För trailer, se här.

Säsong 7 får premiär den 14 februari på discovery+ och Kanal 5.

Alla mot alla med Filip och Fredrik produceras av Nexiko

Kontakter

Charlotte Frykman

PR specialist

Pressansvarig för Mörkt hjärta, Över Atlanten, Alla mot alla med Filip och Fredrik, Behandlingen, Ve...