Makalösa hus på fantastiska platser när Stugdrömmar flyttar in hos discovery+ och Kanal 5

10 augusti 2022

Många är vi som drömmer om en vacker stuga, långt bort från stor stadslivets puls. Ett ställe där man finner ro och harmoni på en plats som är helt unik. Men vägen till att få sin stugdröm är lång och ibland kan det kännas som en omöjlighet. Därför beger sig nu sveriges mest älskade trio i Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm ut på vägarna för att hjälpa några lyckliga människor i jakten på att få sina stugor att bli en riktig stugdröm. Det nya storslagna programmet – Stugdrömmar har premiär på discovery+ och Kanal 5 våren 2023.

Det finns inget vi svenskar älskar mer än våra sommarstugor. Därför beger sig sveriges mest älskade trio i Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm ut på vägarna för att ta oss till fantastiska hus och platser som många svenskar bara kan fantisera om.

I det nya storslagna programmet Stugdrömmar, med premiär på discovery+ och Kanal 5 våren 2023, åker den älskvärda trion ut på en lång sverigeresa. Från norr till söder dammsuger de Sverige i jakten på fantastiska gamla stugor att restaurera till fäbodar som gått i arv i generationer och som nu är i behov av att rustas upp för att bli den drömplats för hela familjen att samlas på. 

Tillsammans tar gänget även hjälp av Gustav Ovland som kommit att bli ett omtyckt ansikte från framgångssagan Husdrömmar och som vet vad som krävs för att få torpet till att bli ett sagoslott. 

Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm har länge serverat tittarna med storslagna succéprogram likt Roomservice och Sofias Änglar och trion tillsammans är en stark bidragande orsak till den stora hype som just husrenoveringsprogram har i dag. 

I Stugdrömmar levlar drömtrion ytterligare upp en nivå och tar med tittarna på en sverigeturné för att besöka platser och stugor som de flesta bara fantiserar om.

- Vi ser att intresset för hus- och stugrenoveringar i programform bara växer och växer. Med program som Roomservice, Sofias änglar, Husdrömmar, Grand Design Sverige har vi märkt att genren är stekhet och att tittarna inte verkar få nog av att följa med på renoveringsäventyr och historierna bakom husen. En hype som Sofia, Johnnie och Mattias i allra högsta grad varit med och byggt upp. Det känns därför superkul att de tillsammans kommer resa land och rike för att hjälpa folk att få deras stugor till att bli just en stugdröm. Att trion äntligen är samlad igen är något som tittarna och vi längtat länge efter. Att även Gustav Ovland kommer följa med på äventyret gör såklart mycket då han har tidigare erfarenheter från att just få "vanliga hus" till att bli något extra. Vi kommer få se dem besöka spektakulära platser, med stugor som kanske inte alltid står på den smidigaste platsen att ta sig till säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent för Stugdrömmar på Warner Bros. Discovery.

Har du nyligen blivit med stuga och är i behov av att få den upprustad? Hör av dig till Dare Television. Inspelningarna påbörjas i september. 

Ansök till Stugdrömmar här!

Stugdrömmar produceras av produktionsbolaget Dare Television och har premiär våren 2023.

Kontakter

Johan Björck

PR Specialist

Sport, Alla mot Alla, Superstars, Smartare än en femteklassare, Över Atlanten, Älskar, älskar inte