29 oktober: Premiär för Celebrity Ex on the beach på Dplay

28 oktober 2020 - Senast uppdaterad 15 december 2020

Torsdag 29 oktober har en ny och såväl fullspäckad som stjärnspäckad säsong av Celebrity Ex on the beach premiär på Dplay. För första gången någonsin möts våra stjärnor på hemmaplan och tillbringar sommaren i ett lyxigt hus på västkusten.

Vad som helst kan hända, och vem som helst kan krascha festen, när flera av våra mest omtalade och älskade realitystjärnor samlas i en historisk säsong av Celebrity Ex on the beach. Den 29 oktober är tittarnas älsklingsreality tillbaka på Dplay, där vi får följa våra stjärnors dramatiska och spännande kärleksliv i ett sommarljuvt Stenungsund på västkusten.

I första avsnittet sammanstrålar lyxhusets åtta första gäster vid ett dukat midsommarbord. Förväntningarna är höga och stämningen på topp - men i bakhuvudet pockar en ständigt återkommande tuff fråga: "Kommer mitt ex dyka upp?"

- Förra säsongen av Celebrity Ex on the beach blev en stor tittarsuccé, som engagerade och rörde om. Vi är därför otroligt stolta och glada att kunna erbjuda våra fans ännu en säsong i samma färgstarka, känsloladdade och stjärnspäckade kaliber och särskilt i dessa tider, när vi behöver en ljuspunkt i höstmörkret att se fram emot. Aldrig någonsin har en sommar i Sverige varit lika het, som när våra fantastiska, modiga, ärliga och karismatiska stjärnor samlades i Stenungsund, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för Celebrity Ex on the beach på Dplay.

Celebrity Ex on the beach spelades in i Stenungsund sommaren 2020 och produceras av Meter för sändning på Dplay. Celebrity Ex on the beach har premiär torsdagen den 29 oktober på Dplay. 

Avsnitt 1 
AVOD 29 oktober
Flera av Sveriges hetaste realitystjärnor ska tillbringa sommaren ihop i ett lyxigt hus på västkusten. En efter en anländer de första åtta förväntansfulla gästerna till ett dukat midsommarbord. Vem fattar tycke för vem? Vilka draman uppstår? Vilka ex är på väg?

Avsnitt 2
SVOD torsdag 29 oktober
AVOD tisdag 3 november
Midsommarfesten avslutas med ett händelserikt nakenbad. Nästa morgon har Edwin, Sara och Elin lite att reda ut. Första exet ansluter till frukosten. Elin blir inte glad. Jasse planerar en svettig sanning eller konka till sommarens första temafest.

Avsnitt 3
SVOD torsdag 29 oktober
AVOD torsdag 5 november
Intrigen tätnar mellan Adam och Elin. Stämningen är stel och ingen verkar nöjd med situationen mellan dem. Mcuze får i uppgift att visa en ny tjej till huset. Och så får Jasse en oväntad kärleksförklaring på en minst lika oväntad plats.

Tittkopior (Obs! Embargo klipp ur programmet torsdag 29/10): 
Tittkopia avsnitt 1 finns här 
Tittkopia avsnitt 2 finns här
Tittkopia avsnitt 3 finns här

OBS! Restriktioner: Samtliga rättigheter förbehålles. 1.30min ur programmet får användas i programpresenterande syfte. Programtitel samt information om publiceringsdatum och Dplay ska då alltid anges och tydligt framgå. Materialet får inte kopieras eller spridas. 

Lista alla deltagare finns här

Fler bilder finns här

Kontakter

Mathilde Albinsson

PR Manager Sweden